Ikarus BSE – BMTE II. 1-0

Ikarus BSE – BMTE II. 1-0

 

Felnőtt csapatunk nagyon fontos győzelmet aratott a Budafok felett a BLSZ I. osztály 6. fordulójában, és ezzel a megszerzett 3 ponttal továbbra is tapad az élen álló Reac és Újpest csapataihoz.

1.Félidő

Csapatunk remekül játszott, az első percekben igyekezett sok helyzetet kidolgozni. A próbálkozás az 5. percben góllá érett. Orosz B. szaladt el a bal oldalon és a bejátszott labdát Balogh B.B. közelről a kapuba helyezte. Nem állt le a csapat. Egy szöglet utáni kavarodást követően a kapura tett labda pár centivel ment el a hosszú sarok mellett, majd néhány perc múlva egy 14 méterről leadott lövést blokkoltak a védők. A szünethez közeledve növelhettük volna az előnyünket, egy a vendég kaputól 25 méterre megítélt szabadrúgáshoz Orosz B. állt oda. Kiváló próbálkozása a keresztléc és az oldalsó kapufa találkozásán csattant. (A lövés erejét jól mutatja, hogy bedobás lett belőle, de ha bemegy, hatalmas gól) A vendégek az első félidőben csak nagyon ritkán néztek át a félpályán, a különbség a szünetre sokkal nagyobb is lehetett volna, de a helyzeteket nem sikerült értékesíteni.

2.Félidő

Ezt a játékrészt valamivel feszültebb hangulat vette körül, mindkét csapat játékát kapkodás jellemezte. Hol egyik, hol másik támadóharmadban rohamoztak a csapatok, a középpálya szétszakadt. Összességében ez a félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, de csapatunk állta a sarat nem engedte a Budafokot a kapu közelébe, így veszélyes helyzetig nem jutottak el a vendégek, végül kapott gól nélkül végül 1-0-ra megnyertük a meccset. A játék képe alapján nem fért kétség a győzelemhez.

A 7. fordulóban a jövő héten, délelőtt 10 órakor a TF-hez látogatunk.

Összeállítás:

Edelényi – Takács M., Steurer R., Balogh B., Orosz B. – Szabó P., Rőthy M., Gillich M., Horváth K. – Balogh B.B., Kaltenekker A.

Cserék: Bene M., Kasinszky I., Borgulya ., Devecser Zs., Siliga Á., Gertyán A., Vad S.

Jegyzőköny