Hétvégi eredmények, beszámolók 10.07-08.

Hétvégi eredmények, beszámolók 10.07-08.

 

Felnőtt

Ikarus BSE – Fővárosi Vízművek SK 3-1 (1-0)

Továbbra is szárnyal felnőtt csapatunk. Ezen a hétvégén az eddig közepesen szereplő Vízművek csapatát fogadtuk a Bátony utcában. Viszonylag hamar jeleztük, hogy innen a vendég csapat nem vihet el egyetlen pontot sem, hisz már az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült a pályán, veszélyes támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki. Próbálkozásunk a 18. percben érett góllá, amikor Takács beadásából Horváth volt eredményes.

A félidőre 1-0-ás előnnyel mehettünk.

A második félidőben kiegyenlítettebb játék zajlott a pályán, de a 62. percben Kaltenekker egy kiugratással meglógott és a kapuba passzolt. 2-0

5 perccel később egy szép egyéni akció végén Horváth a 16-oson belül Gillich Mátéhoz passzolt, aki a kapu közepébe juttatta a labdát. 3-0.

Az utolsó 20 percre emberhátrányba kerültünk, de ez az előny a vendégek részéről csak a szépítésre volt elegendő (3-1), így magabiztos játékkal otthon tartottuk a 3 pontot, és továbbra is dobogón a csapat.

A meccs előtt a vezetőség és a csapat tagjai köszöntötték Baji Balázst (az idei londoni VB 3. helyezett gátfutóját), aki a kezdőrúgást is elvégezte.

forrás: 16TV facebook

U-19

Ikarus BSE – BVSC Zugló “A” 4-0 (0-0)

Az első félidőben nem született gól, majd csapatunk megemberelve magát Komlódi Dávid góljával és Borgulya Dániel mesterhármasával négyszer is bevette a vendégek kapuját, így megérdemelten nyert.

 

U-17

Ikarus BSE – BVSC Zugló “A” 0-2 (0-2)

Második számú ifi csapatunknak ma nem termett babér, a listavezető BVSC csapata mindhárom pontot elvitte a Bátony utcából.

 

U-15

Budaörs – Ikarus BSE 4-1 (2-1)

Sajnos továbbra is nyeretlen utánpótláscsapatunk, ezúttal Budaörsön hagytunk pontokat.

 

U-14

Budaörs – Ikarus BSE 1-8 (0-4)

A múlt heti kisiklás után egyetlen célunk volt: bebizonyítani önmagunknak és lelkes szurkolótáborunknak, hogy a szolnoki mérkőzés csak egy kisiklás volt. Ennek megfelelően kezdtük a meccset, és viszonylag hamar vezetést is szereztünk. Szép támadásokat és gólokat szerezve a félidőben már 4 góllal vezettünk. A második játékrészt ott folytattuk, ahol a elsőt abbahagytuk a védekezésben nem túl acélos hazaiakkal szemben. Az üres területeket jól kihasználva, rendre ellenfelünk mögé tudtunk kerülni, és még 4 gólt szereztünk. Egy kis hiányérzetünk lehet, hiszen a helyzeteink alapján több góllal is győzhettünk volna. Gratulálunk mindenkinek, reméljük, hogy ezzel a győzelemmel túltette magát a csapat a szolnoki vereségen. Jók: az egész CSAPAT! Hajrá IKA!

Csikós Norbert

U-14

Ikarus BS – Future Stars FC

ELMARADT
Játékosaink sajnos ismét mérkőzés nélkül maradtak. Ami még ennél is szomorúbb, hogy nem értesítette az ellenfél egyesületünket, hogy labdarúgóik nem érkeznek meg a bajnoki meccsre, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel a gyerekeket, szülőket, edzőket, hiszen mindenki készült a megmérettetésre.

Csikós Norbert

U-13 és U-12-es csapataink ezen a hétvégén szabadnaposok voltak.