Bozsik Kiemelt C Torna Monor

Bozsik Kiemelt C Torna Monor

Csapatok: Monor, Dunaharaszti MTK, Gerzo, Gloriett, Viadukt SE Biatorbágy, Ikarus BSE
Játékidő: 1x16perc
Edző: Zabó Ottó

1.meccs: Ikarus BSE-Gerzo: 0-3
Az első meccsen szinte már szokásosnak mondhatóan belealudtunk a mérkőzésbe. Kidolgoztunk ugyan helyzeteket, de ezek rendre kimaradtak. Ahogy az a futballban lenni szokott könyörtelenül kihasználta a helyzeteit, és megérdemelten nyerte az ellenfél a meccset 3:0-ra.

2.meccs: Ikarus BSE-Monor 2:0 G: Vatali Olivér ,Keserű Krisztián
A második meccsünket a Monor ellen játszottuk, ami már egy sokkal pozitív játékképet mutatott. Ezen a meccsen már sokkal élesebben és sokkal jobban futballoztunk. Vatali Olivér és Keserű Krisztián góljaival 2:0-ranyertük a meccset köszönhető ez annak is, hogy a gyerekek láthatóan fejben összeszedték magukat.

3.meccs: Ikarus-BSE-Biatorbágy 0:2
Gyakorlatilag az első meccset ismételtük meg. A helyzetek rendre kimaradtak. Rossz döntéseket hoztunk az ellenfél és a saját kapunk előtt is. A két kapott gólt csak saját magunknak köszönhettük.

4.meccs: Ikarus BSE-Gloriett 1:0 G: Keserű Krisztián
Egy kicsi fejmosás után egy teljesen más csapat lépett pályára, mint az előző 3meccsen. Motiváltan egymást bíztatva sikerre éhesen léptünk pályára. Az ellenfél két kapufát is rúgott, de ahogy mondani szokták most a kapufáról azért pattant ki a labda mert ezen a meccsen az Ikarus jobban akarta a győzelmet. Az első és egyben győztes gólunkat Keserű Krisztián szerezte. De amellett sem szabad szó nélkül elmenni, hogy Kovács Petermann Marci sokszor szép becsúszásaival a gól vonalról rúgta ki a labdát. Ezen a meccsen a gyerekek mindent beleadva egymást bíztatva nyerték meg a meccset. Csapat egységből jelesre vizsgázott mindenki.

5.meccs: DMTK-Ikarus BSE 1:4 G: Keserű Krisztián(2) Vatali Olivér(2)
Az utolsó mérkőzésen minden összejött a srácoknak mivel olyan motiváltan léptek pályára ahogy az előző meccsen. A 4:1-es győzelemhez mindenki kellett itt apróbb technikai hibák ugyan voltak abból gólt is kaptunk.

Összességében egy remek Bozsikon vagyunk túl. Külön kiemelem azt ahogy a gyerekek egymást motiválva, segítve, egységes csapat benyomását keltették. Ez kell meccsről meccsre hétről hétre edzésről edzésre.

Hajrá IKA!!