BLSZ 1. osztály felnőtt : Csepel FC – Ikarus BSE 5 – 1 (1 – 0) // edzői értékelés

BLSZ 1. osztály felnőtt : Csepel FC – Ikarus BSE 5 – 1 (1 – 0) // edzői értékelés

Csepel FC – Ikarus BSE 5 – 1 (1 – 0)

Gól: Szabó G.

Varga István vezetőedző:

Ezen a mérkőzésen nem mi voltunk az esélyesek, de szerettük volna a múlt heti fiaskót kijavítani. A kezdő tizenegyben több helyen is változtattunk a múlt hetihez képest.

Tuza Zs. – Ulicsák B., Karácsondi S., Mayer M., Bíró B. – Ferkel M., Komlódi D. – Szél B., Sebők M., Szabó G.  – Bükszegi Z.

Cserék: Virág L., Schile B., Belarbi M. I., Kiss N., Martzy B., Bálint M.

Az őszi mérkőzésünkkor is az első félidőben aránylag jól tartottuk magunkat (0-2), de a másodikra sajnos ki jött a tudásbeli különbség. Felhívtuk a figyelmet, az elejétől koncentráltan játszunk. Ehhez képest 1:30 perc elteltével kaptunk egy elkerülhető gólt a figyelmetlenségünk miatt. Ez meg adta ellenfelünknek azt a maga biztonságot, amivel éltek is és sorozatban vezették a támadásokat. Huszadik percben megkaptuk a másodikat. Mind két gól (még a hálóig sem gurult a labda) elkerülhető lett volna, ha határozottabbak vagyunk a kapunk előtt!

Ez után valami történt a fiúkkal, elkezdtünk focizni és jól játszottunk. A Csepelnek egy-két alkalommal szerencséje volt, hogy nem kapott gólt. Húsz perc elteltével végre sikerült betalálnunk a hazaiak kapujába. A góltól még magabiztosabban játszottunk a szünetig.  Megbeszéltük, hogy ott folytatjuk ahol abba maradt a félidő, nyugodtan, pontosan, nem hibázva. Nagyobb sebességre kapcsolt ellenfelünk, amiből született egy büntető, amit a kapusunk parádésan kivédett, és itt szétestünk! Öt perc alatt kaptunk, figyelmetlenségek, egyéni hibák miatt három gólt. Cserékkel próbáltam egy kicsit frissíteni a társaságon. A hátralévő időben már csak a mezőnyben folyt a játék, a kapuk sem kerültek veszélybe. Nem csak az idő hűlt le a meccs végére, de a csapatunk is lefagyva tekintett vissza arra az öt percre, ami miatt ilyen siralmas lett az eredmény. Az ötből, négyet mi ajándékoztunk Csepelieknek. Déja vu érzésem volt, mint ha az őszi meccs ismétlését láttam volna.

A következő fordulóban a Testvériséget fogadjuk, akikkel az első mérkőzésen egy ki-ki meccset játszottunk, vissza akarunk vágni és ezért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni.

Hajrá IKA!