MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. // III. kere TVE – Grund 1986 FC – 2:2

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. // III. kere TVE – Grund 1986 FC – 2:2

Emlékeztetőül: az Ikarus a komplett U16-os csapatát át/kölcsön- adta a Grund 196 FC-nek annak érdekében, hogy a játékosok egy erősebb bajnokságban szerepelhessenek, ráadásul az egy évvel idősebbek bajnokságában. A játékosok az Ikarus pályán edzenek, ott meccselnek, a mez is Ikarus-os maradt, semmi nem változott, csak más név alatt játszanak.

Kezdő csapat:

Kósa – Bereczki, Dósa, Makai, Tisza – Vitéz(Csides ), Deák, Mikes – Pongor(Loch ), Kanyar(Kelemen ), Juhász

Gólszerzők: Deák, Dósa

1.Támadójáték értékelése összességében (játékfelépítés, szervezés,

Az első félidőben, a nagy nyomás ellenére szépen hátulról építettük a támadásainkat, rövid passzokkal, időnként ha a letámadás átjátszottuk indítással. Az első húsz percben 3 100% ziccert hagytunk ki . Jól tartottuk a labdát, és magabiztosak voltunk a párharcokban is.

Hiányosságok: a gyakoroltaktól eltérést csak a szélsőknél véltem felfedezni labdakihozatalnál túl széles pozícióban játszottak.

2.Védekezés értékelése összességében: (Pressing, középpályás pressing, védekezés a védő harmadban   Nagyon szervezetten védekeztünk, az ellenfélnek a két gólon kívül egy helyzete sem volt, abból is az egyiket Náti ütötte a csatár elé. A párharcokban is helytálltunk sportszerűen.

Hiányosságok védekezésben: A széleken a második félidőben a cserék után át tudtak játszani, sajnos amikor tudni kell védekezni és támadni is rövid a kispad.
3.Átmenetek értékelése:  Az elmúlt félévi átmeneteket hoztuk, védekezésben nagyon jól pressingeltünk, vagy rendeződtünk. Támadásba való átmenetnél, már a második félidőben a cserék után pontatlanok voltunk.
Hiányosságok (egyéni ,csapatrész ). Nem volt lényeges hiányosság a kezdő csapatban, nagyon elégedett voltam a mérkőzés minden fázisában mindenkivel.

Kiemelkedő egyéni teljesítmény Dósa, Bereczki, Deák, Juhász .

 

Simon Imre