MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 18. forduló beszámoló

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 18. forduló beszámoló

Grund 1986 FC – Budafoki LC 2-1 (1-1)

2021.03.13 – 10:00 // Budapest, Ikarus BSE

Csapat: Abaházi 7 – Bereczki 6 ( Király ) ,Dósa 7 , Makai 6 , Tisza 6 – Vitéz 6 , Mikes 6 , Deák 7 – Pongor 5( Loch ) , Kanyar 6 , Juhász 5 ( Kelemen ) 

Gólok: Kanyar , Loch ,

1.Támadójáték értékelése összességében (játékfelépítés, szervezés, )Az ellenfelünk olyan nagy nyomást helyezett a játékfelépítésünkre, hogy a mérkőzés elején nagyon elbizonytalanodtak a labdafelvevők, pedig sokszor gyakoroltunk edzésen ilyen nyomás ellen. Amikor át tudtuk passzolni a középpályát akkor is csak a büntető területig jutottunk el nagyrészt.  Az első gólunk viszont egy szépen felépített támadásból esett.


Hiányosságok :
 A bátorság nagyon hamar elszállt és nem merték a középpályások elkérni a labdát, pedig számtalanszor megbeszéltük milyen megoldások vannak nagy nyomás alatt. A kulcspasszok elmaradása a támadó harmadban, illetve nem volt induló a védők mögötti területre, egyszer indultunk csak, az is gól lett.

2.Védekezés értékelése összességében: (Pressing, középpályás pressing, védekezés a védő harmadban:  Az gondolom a védő harmadban nagyobb problémát a jobb oldalunkon okozták egy ahol egy jó ütemben induló szélső játszott. Bereczki túl magasan játszott. Innen volt három 100% ziccerük. A középpályás védekezésünk sem volt túl jó, ugyanis a két szélsőnek Juhásznak és Pongornak alapból nincs hozzá kedve. Azt viszont Deáktól nem várhatom el hogy ugyan annyit védekezzen mint támad. Presszingünk időnként a középpályán sikerült, de hiányzott belőlünk hozzá a frissesség.

Hiányosságok védekezésben: Középpályás védekezés, és a jobb oldalunk helyezkedése.
3.Átmenetek értékelése: A mérkőzés folyamán támadásba átmenetünk lassú és bizonytalan volt, ugyanis az ellenfél 70 percig nagyon jól szűkítette a területeket. Védekezésbe átmenetben sem hoztuk a megszokott szintet a szélsők kevés futása miatt.
Hiányosságok (egyéni ,csapatrész )A támadók játékában nagyon kevés elképzelés volt, a bejáratott három megoldást sem tudták még ötven százalékban sem hozni.

Kiemelkedő egyéni: Abaházi R.,Dósa Á, Deák B.

Simon Imre