U-19, U-13, U-12 beszámolók

U-19, U-13, U-12 beszámolók

MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 18. forduló

Ikarus BSE – FC Dabas 0-7 (0-5)

Labdakihozatalok ritkán sikerültek,mert a szélső védők lassan nyitottak, a középpályán kevés mozgás volt.A mélységi labdákat a három támadóból egy játékos tudta felvenni , amiből játék folytatása lehetett. A 16 os környékén rendre rossz döntéseket hoztunk.
Védekezés-
Az ellenfél térfelén alig tudtunk labdát szerezni. A saját térfelünkön időszakonként jók voltak a távolságok, ami segítette a labdaszerzéseinket.
Viszont a kellő párharc, agresszivitás nem volt meg szinte senkiben, az átmenetek lassan körülményesen folytak.
Három négy játékoson kívül érzelem és szenvedély nélküli játékot láttam, aminek csak ilyen eredmény lehetett a következménye.

Balogh László

MLSZ Kiemelt U-13 Közép-Kelet 15. forduló

III. Ker. TVE – Ikarus BSE 3-0 (3-0)

Csapat: Kenyeres, Lévai, Veress Á., Horváth ZS., Horváth R., Adamcsek, Schlégl N., Tuza, Tóth B., Kamarás, Belánszky

Cserék: Kőmüves, Görbe, Veres Zs., Pár L.

Jók: Belánszky, Veress Á., Kamarás P., Horváth Zs.

Első játékrészben bátortalanul játszottunk, egyéni technikai hibáinkat kihasználta ellenfelünk. 1-0 állásnál egyenlítési lehetőségünk volt, ez kimaradt, majd két buta gólt kaptunk. A második félidő teljesítménye biztató játékot hozott, kezdeményeztünk, sokat támadtunk, a gól elmaradt.

Máhr Károly

MLSZ Kiemelt U-12 Közép-Kelet 15. forduló

III. Ker. TVE – Ikarus BSE 8-1 (4-1)

Csapat: Szirt, Nagy B., Molnár, Varsányi, Varsányi, – Micskó, Kovács-P, Vatali, – Vatali

Cserék: Gerhardt, Szél, Bálint, Král

A múltheti Honvéd mérkőzés után ismét a bajnokság egyik legerősebb csapata ellen kellett pályára lépnünk. Sajnos nem sikerült megismételnünk a Honvéd ellen mutatott jó teljesítményt, és ezt egy ilyen jó csapat könyörtelenül meg is bünteti. Meg kell tanulnunk kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani, mert hétről-hétre, sőt sokszor meccseken belül is nagyon hullámzó a teljesítményünk, ami a fejlődés gátja. Először stabilizálni kell a teljesítményünket, hogy aztán tovább tudjunk fejlődni.

Orestein József