Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U13

REAC-IKARUS BSE 1:2

Időpont: 2022.szeptember 11.vasárnap 10:00 // Helyszín: Szántóföld utcai sporttelep

Keret:

SZABÓ-MOLNÁR ZS.-KOVÁCSI-IRHA-VÍGH–KOZÁK-HUMAYER-VOLK-KAKUK-SZEKERES-ZORKÓCZY

Bognár Kornél vezetőedző beszámolója:

Vasárnap 10 órakor, a Szántóföld utcai sporttelep adott otthont a REAC-Ikarus BSE U13-as bajnokinak, ahová csapatunk 1 cserével a keretben utazott el. Már az első 20 percben eldönthette volna csapatunk a 3 pont kérdését, annyi helyzetet dolgozott ki, de sajnos a befejezésekbe mindig hiba csúszott. 

25 percet kellet várnia a szép számmal kilátogatott közönségnek, hogy a sok helyzetből végre gól legyen, Volk Ervin találatával megszereztük a vezetést. Nem állt meg csapatunk a helyzetek kidolgozásával, de úgy nézett ki ma nem sikerül gólra váltani őket. 

A második félidőben játékrendszert váltva, és a védekezést feljebb tolva rengeteg labdát szerzett csapatunk és már a 42. percben növelte előnyét Kakuk Zsombor találatával, de sajnos továbbra is kimaradtak a helyzetek és a 48. percben 1:2-re módosult az állás. Az utolsó 20 percben még mindkét csapat előtt adódtak nagy helyzetek, de nem sikerült egyiknek se értékesíteni őket. 

Összességében nagy szívvel és időszakonként nagyon látványos játékkal, de még kevésbé eredményesen játszott csapatunk. 

Gratulálok fiúk, dolgozunk tovább figyelemmel, fegyelemmel, alázattal. Ezúton is szeretném kiemelni a fantasztikus szurkolást, és megköszönni a kilátogatóknak hogy végig buzdítottak minket!!!