Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U14 bajnoki mérkőzés

Vác-Ikarus BSE 2-3

2022.09.07 17.00 // Váci Stadion

Összeállítás: Siklósi, Eszéki, Fadgyas, Varsányi, Keserű, Vatali, Rathmann, Kovács-Peterman, Nagy B., Baruni, Micskó

Cserék: Tunyogi, Perjesi, Rónai, Bíró, Pataki

Gólok: Baruni 1, Micskó 1, Perjesi 1

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

Az előző hétvégéről elhalasztott mérkőzésünk miatt a Vác elleni találkozó volt az eső nagypályás bajnoki meccse csapatunknak. 

A felkészülési időszakban voltak biztató jelek, ugyanakkor néhányszor mélypontra is kerültünk. 

Az első félidőben sem mi, sem pedig vendéglátónk nem találta a ritmust, sok hibával játszott mindkét csapat. Ennek ellenére nagyobb lehetőségek előttünk akadtak, amelyeket azonban rendre elpuskáztunk. Nem voltak jók a csapatrészek együttmozgásai, rendre későn eszméltünk, a párharcok nagy részéből vesztesen jöttünk ki. A félidő vége előtt azonban sikerült vezetést szereznünk egy szép támadás után, amely előnyt megőriztünk a szünetre. 

A második játékrészben teljesen leültünk, kapkodva, bizonytalanul játszottunk. A hazaiak ezt kihasználva megfordították a mérkőzést 20 perc alatt. Ezután varázsütésre elkezdtünk futballozni. A Vác játékosai jóformán a félpályát sem tudták átlépni, sorozatban alakítottuk ki a helyzeteket, de nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél. Majd egy jól eltalált lövéssel egyenlíteni tudtunk, és végül a sokadik ziccert sikerült értékesíteni, amellyel már nálunk volt az előny. Még ezután is domináltunk a mérkőzés hátralévő időszakában, de az eredmény már nem változott. 

Sikerült egy fantasztikus hajrával megnyernünk a meccset, amelyért dicséret illeti a srácokat. Az utolsó 20 perc játékát kell állandósítani a teljes mérkőzésidőben, és akkor nem lesz problémánk.