Beszámoló: 2014-es korosztály Bozsik program

Három győzelem a tornán

2022.09.25 9.00 // BVSC TATAI ÚT

Mérkőzéskeret: Bálint András, Tarró Márk, Izsó Viktor, Belancsity Deján, Balla-Rab Zétény, Demjén Hunor, K.Nagy Dániel, Margitay Kristóf, Illés Tamás, Cseresnyési Ábel

IKARUS BSE-Sajóvölgye: 13:1

Már az első félidőben látszott, hogy ellenfelünket játék tudásban és fizikailag is felül múltuk. Ennek köszönhetően nagy arányú győzelmet ünnepelhettünk.

IKARUS BSE-Vác FC 5:2

Végig magabiztosan játszva szép akciókat vezetve megérdemelten nyertünk a végén tudott szépíteni a Vác de a  győzelmünk nem forgott veszélyben.

IKARUS BSE-BVSC: 4:3

Nemrég a Dunamenti Liga fordulóban találkoztunk először a BVSC-vel. Akkor gazságos döntetlen született. De ma az egyébként 2x20perces játék idő végén mi koncentráltunk jobban és így egy izgalmas mérkőzésen szereztünk megérdemelt győzelmet.

Nagyon büszke vagyok a gyerekre, mert sikerült 3 győzelemmel hangolni a jövőheti Dunamenti Ligára. A játékban mind a három ellenfelet felül múltuk, a labdakihozatalok, letámadások mellett, sokszor egy érintős játékkal szereztünk gyors gólokat, illetve ma bomba gólok mellett, sok okos gólt láttam. A védekezésünk kisebb hibákat eltekintve rendben volt. A kapusokat is dicséret illeti, mert Tarró Márk és Bálint András is sokszor nagyokat védett amivel főleg az utolsó mérkőzésen tarott minket meccsben. Külön szeretném kiemelni, hogy Németh Andor pénteken egy kisebb fejsérülést szenvedett de kijött szurkolni és bíztatta a társait.

Jók Az egész csapat!

Zabó Ottó vezetőedző