Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U14 ÉSZAK B-CSOPORT bajnoki mérkőzés

REAC-Ikarus BSE 2-3

2022.09.24 16.00 // SZÁNTÓFÖLD UTCAI SPORTTELEP

Kezdőcsapat: SIKLÓSI, ESZÉKI, FADGYAS, VARSÁNYI, KESERŰ, NAGY B , RATHMANN, KOVÁCS-PETEREMAN, MICSKÓ, BARUNI, RÓNAI

Cserék: TUNYOGI, PERJESI, BRUZSA, BÍRÓ

Gólok: NAGY B 1, MICSKÓ 1, KOVÁCS-PETERMAN 1

Csikós Norbert vezetőedző beszámolója: 

Ellenfelünk 1 győzelem és 1 vereség után fogadott bennünket, így igazából nem tudtuk felmérni, hogy az erőviszonyok hogyan alakulnak. A mérkőzés első 15 percét átaludtuk, nem voltunk eléggé felpörögve elsősorban mentálisan. A hazaiak egy védelmi hibából gyorsan vezetést szereztek, mely után kezdtünk el igazából futballozni. Többet birtokoltuk a labdát, tudatosabban építettük fel támadásainkat, sok lehetőséget alakítottunk ki a Reac kapuja előtt. A védekezésből támadásba való átmenetek jól működtek, sok labdát szereztünk, de ezekből sajnos nem tudtunk gól elérni. 

A félidőben rendeztük sorainkat, és sokkal agresszívabban kezdtünk el játszani a második játékrészben, amelynek köszönhetően gyorsan megfordítottuk a mérkőzés állását. Helyzetkihasználásunk azonban még mindig nem volt elég hatékony, de a hazai csapat nem jelentett nagy veszélyt a kapunkra. Jól zártuk le a területeket, így csak ritkán jutottak át a térfelünkre, támadásaik rendre elhaltak a középpályán. 

Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, amely nagyobb arányú is lehetett volna, ha jobban koncentrálunk a kapu előtt. Azokat a hibákat, amiket vétettünk, ki kell küszöböljük a hétvégi Újpest elleni mérkőzésig, mert egy jó csapat ellen fogunk játszani, akik kíméletlenül kihasználják a bizonytalanságainkat. Hajrá IKA!