Kölyökliga 1.forduló, 2013-as korosztály

2013 Kölyökliga 1. forduló

2023.03.12 10.00 // Újpest Bánka Kristóf Sportközpont

Összeállítás: Ács Dávid, Orbán Bendegúz, Cech Balázs, Fehér Ákos, Maksa Dominik, Rödönyi András, Bathó Olivér

Cserék: Dogan Bedirhan(K), Szoboszlai Péter

Eredmények: 

Ikarus BSE- JVSE 1:1

Ikarus BSE-UTE 0:10

Nagy Gábor vezetőedző értékelése:

A Kölyökliga 1. tavaszi fordulójában a JVSE és az UTE csapatai vártak a foghíjas “B” keretünkre. 

Az első meccsen a Jászfényszaru hasonló játékerőt képviselt, mint csapatunk. Az első pár perc kivételével végig irányítottuk a mérkőzést. A viszonylag sok elhibázott átadás ellenére formás támadásokat vezettünk, számos helyzetet kidolgoztunk. Védekezésünk nagyon jól működött, annak ellenére, hogy magasan kezdtük meg. Az igazi gond a helyzetkihasználással volt. Ahogy ilyenkor szokott lenni, az ellenfél a semmiből egyenlített a lefújás előtt. A kevés cserelehetőség miatt a mérkőzés végére teljesen elkészültünk az erőnkkel. 

Az UTE jóval jobb játékerőt képviselt, sajnos az azonnal kezdődő második mérkőzés 3. percében már 3:0-ra vezettek. Az első félidőben csak kerestük a labdát. A játékrész végére hét góllal vezetett az ellenfél. A fordulás után kicsit összekaptuk magunkat. Többet volt nálunk a labda, bátrabban támadtunk és masszívabban védekeztünk. Így kevesebb gólt kaptunk és helyzetbe is tudtunk kerülni. 

Összességében pozitív napot zártunk, sok jó egyéni teljesítmény volt, csapatjátékban előre léptünk. Az akarat, a lelkesedés maximális volt, dicséret illeti a csapatot.