2013: őszi szezon értékelése

2013: őszi szezon értékelése

Tartalmas, mérkőzésekben gazdag éven vagyunk túl. Hárman foglalkoztunk a csapattal, de az ősz folyamán olyan sok új játékos jelentkezett korosztályunkba, hogy további edzőket kellett bevonni a hatékonyabb képzés érdekében.
Mivel több kerettel dolgozunk, a különböző szinten lévő játékosaink a saját képzettségüknek, képességeiknek megfelelő mérkőzéseken, tornákon vettek részt. Próbáljuk a kereteket minél többet vegyíteni a felzárkózás érdekében.
Talán mindenkin látszódik a fejlődés, minden csapatunk, kezdve a körzeti Bozsikon résztvevőktől, a Kölyökligás, Régiós valamint Kiemelt Bozsik tornán és a Dunamenti Ligában játszókig egységesek, vannak tudatos elképzeléseik, a labdával egyre magabiztosabban mozognak, szeretik egymást, szeretnek együtt játszani.
A legtöbbet összjátékban és labdakihozatalban fejlődtünk és a védekezésünk is kezd összeállni. Voltak nehezebb időszakok, de nem kevés sikerben, és csak titokban várt diadalban is volt részünk.
Büszkék vagyunk Jakab Zsombira aki az MTK akadémiára került, és arra is, hogy a Dunamenti Ligában szereplő csapatunk elbírta Zsombi kiesését, szoros eredményeket értünk el a legjobb csapatok ellen is. Két játékosunk, Baji Bálint és Dunai Milán partner egyesületünk, a Kispest edzéseire jár, és két kapusunk (Horváth Endre, Ács Dávid) is képbe került a Honvédnál. Az egyesületi talent programban rajtuk kívül 5 játékosunk vesz részt, továbbra is fókuszban tartva az egyének fejlődését.
Köszönjük a szülőknek a támogatást, az összetartást, az utazás nehézségeinek megoldását, a szurkolást, hatalmas segítség ez nekünk, a gyerekeknek és az egyesületnek!
Pádár Béla, vezetőedző