2014 őszi szezon értékelő

2014 őszi szezon értékelő

Augusztustól dolgozunk a korosztállyal, a megismerkedésünkben nagy szerepe volt a nyári táboroknak ahol sok időt töltöttünk együtt a gyerekekkel. Ez egy nagyon fontos szakasza minden csapatnak, véleményem szerint jól sikerült és hamar elfogadtak minket a srácok. Tekintettel a 60+ fős létszámra csatlakozott az edzői stábhoz (Niko és mellettem) Juhász Áron és Komlódi Dávid, akik szintén a felnőtt csapatunk játékosai. Pozitív visszajelzés számunkra, hogy amikor a felnőtt csapatunk játszik hazai mérkőzést akkor az utánpótlás játékosaink az edzőiknek szurkolhatnak a pálya széléről és ezt szép számban mindig meg is teszik. Köszönet a szülőknek és gyermekeknek egyaránt a felnőtt csapat nevében.
 
Versenyeztetés:
Kiemelt MLSZ tornák/ Dunamenti liga
Hétről hétre fejlődve léptünk pályára ami az eredményeken is meglátszott. Az őszi szezon utolsó 2-3 játéknapján a csapat olyan minőségbeli játékot mutatott meg nekünk amire alapozva még nagyobb lendülettel kezdhetjük meg a következő évet is. Egyre jobban alkalmazkodnak a gyerekek a pálya méretéhez és az egymás közti távolságokhoz is. Erőssége a csapatnak a helyzetkialakítás és az értékesítés is nagy számban sikeres.
 
Kölyökliga
Ebben a versenysorozatban is voltak szép számban sikerek. Nem feltétlenül az eredményekre gondolva hanem a fejlődést tekintve. Folyamatosan zajlik a keretek közötti játékos mozgás, vannak olyanok akiknek fél év alatt sikerült a kiemelt kerethez csatlakozniuk és országos szintű tornákon szerepelhettek már.
 
Bozsik torna
Az őszi szezon alatt 5 bozsik tornának adott otthont egyesületünk. Több száz gyerek élvezi ezeken a hétvégéken a mérkőzéseket, legyen akár eső, szél vagy napsütés.
 
Összegzés
Az alapból nagy létszámhoz még folyamatosan csatlakoztak gyerekek és velünk is maradtak. Ez számunkra pozitív visszajelzés, hiszen a legfontosabb, hogy a gyerekek szeressenek focizni, nekünk pedig a feladatunk, hogy megteremtsük hozzá a megfelelő körülményeket számukra. Januártól újult erővel várjuk a folytatást és dolgozunk tovább.
Schile Bende, edző