U13-as (2011) korosztály féléves értékelése

U13-as (2011) korosztály féléves értékelése

A játékosok nagyon sokat fejlődtek a kommunikációban, meccsek közben is egyre többször bíztatják, segítik egymást. Nagyon jó közösség, csapategység alakult ki.
Taktikailag sokkal fegyelmezettebben játszunk az elmúlt időszakban védekezésben és támadásban egyaránt. Védekezésben jól biztosítunk egymás mögé. Nagyon sokat fejlődött a támadó játékunk, főleg a labda nélküli mozgásokban mutatkozik meg. Reakció gyorsaságban is előre léptünk, viszont néha a játékunk átmegy kapkodásba és emiatt előfordul, hogy technikai hibákat követünk el. Az átmenetekben is gyorsultak, jobban reagáljuk le a kialakult játék szituációkat. A támadás befejezésekben még sokat kell előre lépnünk, mert sokszor nem tudjuk elég higgadtan kihasználni a helyzeteinket.
Fizikálisan is sokat erősödtünk, ennek köszönhetően sok párharcot tudunk megnyerni a meccseken.
Részt vettünk nemzetközi tornákon, nagyon komoly edzőmeccseket játszottuk akadémiák és első osztályú klubok korosztályos csapataival (Kisvárda, Illés Akadémia, Paks, Vasas, DVSC), többen járnak rendszeresen partnerklubunkhoz, a Honvédhoz, ahol pályára léptek már nemzetközi Interliga, és hazai edzőmérkőzéseken.
Gaál-Szabó Krisztián, vezetőedző