Beszámoló pótlás 2012 B Ikarus BSE MLTC

Ikarus III- Mltc II 10-1

2024.04.14

A mérkőzés elejétől kezdve látszott hogy csapatunk minden szempontból erősebb ellenfelünknél. Nagyjából 5- 10 perc alatt eldőlt a mérkőzés, csak az volt a kérdés hogy hány gólnál áll meg a mérleg. Nem szeretném ellenfelünket bántani, sőt kifejezem a tiszteletem hogy az MLTC csapata 10 kapott gól után is próbálta játszani a saját játékát, jókedvűen, alázattal lehozták a mérkőzést. Rendkívül sportszerűen helyt álltak a mérkőzésen, de bátran kimondhatjuk hogy az „A” keretből visszajátszó játékosok azaz Móri Kolos és Hegedűs Törtel, illetve „B” csapat csapatkapitánya Tran Lam P, nagyszerűen hozzátettek a mérkőzéshez. Ők hárman 8 góllal támogatták a csapatot. Illetve a „B” keret kapusa Ciobanu Róbert őrizte a kapunkat.

Elmondható hogy ez a 4 játékos nagyszerű teljesítményt nyújtott, Hegedűs T. 6 gólt szerzett és a rendkívül jó volt a helyzet kihasználása. Kifejezetten fontosnak találom hogy ezek a játékosok lejjebb is játszanak, hiszen tudják gyorsítani a játékot és segíteni/ kisegíteni a többieket.

Tuza Zsombor vezetőedző értékelése:

Rendkívül magabiztosan, jó felfogásban játszottuk le a mérkőzést. Egyértelműen látszott hogy erősebbek vagyunk így próbáltam az eredmény biztossá tétele után a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokat játszatni, hogy minél több rutinjuk legyen. 6 meccsből 5 meccsen győztünk így magabiztosan várjuk a következő mérkőzéseket. Több hangsúlyt kell fektetnünk a pontos passzok, átadás átvétel, helyzetkihasználásokra. Dolgozunk tovább és várjuk a következő ellenfelet.