Ikarus BSE – Újpesti Haladás 2012 B

Ikarus BSE – Újpesti Haladás

A mérkőzést nagyon jól kezdtük, gyorsan meg is szereztük a vezetést Káplár Ádin egy szöglet után volt eredményes az 5. percben. Rendkívül jól játszottunk, megvoltak a helyzeteink majd 10 perccel később egy óriási gólt rúgott Kékesi Botond kapáslövését nem védhette az ellenfél kapusa. 6 perccel később újabb találatot szereztünk, amelyet Tran Lam szerzett. A nagy magabiztosság 20 perc után visszafordult mikor ellenfelünk közel 8 perc alatt 2 gólt is tudott szerezni. Tegyük hozzá a gólokat a saját hibáinkból kaptuk, megelőzhetők lettek volna. A félidőben igyekeztem a csapatot nyugtatni, és közöltem velük hogy a meccs a kezünkben van, ezt csak a saját hibánkból tudjuk elengedni. Úgy gondolom hogy nagyon kellett nekünk a félidő, hogy tudjunk beszélgetni, változtatni.

A 2. félidőben rendkívül jól jöttünk ki, az első percben megszereztük a gólt, és itt éreztem azt igazán a csapaton hogy mi irányítunk innentől kezdve. A gólt Hegedűs Hung értékesítette.

10 perccel később Káplár Ádin talált be ismét egy szöglet után. Majd 3 perccel később Tran Lam solo cselei után passzolt a kapuba gyönyörűen. A legvégén pedig Scheuring Áron visszacserélést követően Az 1. labdaérintéséből gólt szerzett, ezzel beállítva a végeredményt 7-2.

 

Tuza Zsombor vezetőedző értékelése:

 

A csapat nagyon jól teljesített, büszke vagyok rájuk. Rendkívül jó volt ezen a meccsen a helyzetkihasználásunk. Szinte azt a bizonyos 10 percet leszámítva végig azt éreztem hogy mi domináltunk, és a kezünkben volt a meccs. Rendkívül jók voltak az átmenetek védekezésből támadásba. Végre jöttek az átverések is, amelyeket régóta kérek. A szöglet variációk is működtek hiszen 2 gólt is tudtunk szerezni belőlük. Az új igazolásunk Dankó-Szemes Nimród nagyon jól játszott. Szeretném kiemelni még Csóka Vilmos teljesítményét a meccsről, rendkívül stabilan állta meg a helyét a védelemben.  A csapat nagyon jól dolgozik edzésen, bízom benne, hogy veretlenül hozzuk le a tavaszi bajnokságot.